20:08 12 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.22
  • USD17.43
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.71
Ședința parlamentului 08 iunie 2019

Kroll 2: Dezvăluiri făcute de membrii Comisiei de anchetă - detalii

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (197)
27510

Două documente care conțin nume ale persoanelor și companiilor care ar fi beneficiat din furtul miliardului au ajuns astăzi la Comisia de anchetă privind elucidarea și investigarea fraudei bancare.

CHIȘINĂU, 20 sept – Sputnik. Două documente care conțin nume ale unor persoane și companii, care ar fi incluse în raportul Kroll 2, au ajuns pe masa Comisiei parlamentare de anchetă pentru elucidarea și investigarea fraudei bancare. Într-o conferință de presă, președintele Comisiei Alexandru Slusari a declarat că documentele ar fi ajuns la Comisie abia astăzi. Potrivit lui, actele se aflau și la Procuratura Generală.

”Aceste documente sunt și la Procuratura Generală, ne-am adresat la ei, dar este o trișare. Menționăm necooperarea Procuraturii lui Harunjen, care au făcut tot posibilul de a mima ancheta din 2015 până astăzi”, a conchis Slusari, precizând că aceste documente nu constituie material de anchetă.

Comisia de Anchetă a precizat că raportul Kroll a ajuns în Republica Moldova pe 22 martie 2018, iar în momentul în care aceștia s-au adresat la Procuratura Generală pentru a cere lista beneficiarilor au primit refuz.

Тема:
Activitatea Parlamentului Moldovei - știri de ultimă oră (197)

Tematic

Un fost ministru al Economiei desființează compania KROLL: Joacă acela care plătește
Tagurile:
frauda bancară, kroll moldova, comisia de ancheta


Știrile Zilei