17:47 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Prostituție, foto simbol

Halucinant: A fost obligată să se prostitueze chiar de propriul soț

igp.gov.md
Societate
Sa primesc un link scurt
854 0 0

Pentru a face un ban în plus, un italian și-a pus soția româncă să se prostitueze, în prezența celor două fiice ale lor.

CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. O româncă de 28 de ani a fost obligată de soțul ei italian să practice prostituția, scrie publicația Brescia Today, citată de stiridiaspora.ro. Vecinii au fost cei alertat Poliția.

Potrivit sursei, soțul româncei lucra în construcție, însă pentru a avea mai mulți bani și-a pus nevasta să se prostitueze, acasă, de față cu cele două fiice pe care le au împreună – una de doi ani și alta de zece.

Italianul alegea clienții în urma răspunsurilor primite la un anunţ dat la mica publicitate. El i-a spus femeii să nu accepte mai mult de doi clienţi pe zi pentru ca vecinii să nu intre la bănuieli.

Vecinii însă au înțeles că se întâmplă ceva suspect în casa respectivă şi i-au turnat pe cei doi la poliţie.

Ancheta a scos la iveală faptul că italianul pleca dimineaţa la muncă şi îşi lăsa soţia să se pregătească pentru primirea clienţilor. De cele mai multe ori, românca reuşea să-şi trimită fetiţele la joacă, în curte.

Italianul a fost reţinut, fiind acuzat de exploatare şi de favorizarea prostituţiei. Cele două fete au fost luate de autorităţi şi urmează să se stabilească dacă mama lor a acţionat forţată sau de bună voie. De asemenea, ea trebuie să demonstreze că poate avea grijă singură de cele două copile, înainte de a le recupera.

Tematic

Nici munca prostituatelor nu mai e ce-a fost odată: Vor lucra în folosul comunităţii
Tagurile:
Româncă, italian, prostituție


Știrile Zilei