20:07 07 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
accident în România

Zece moldoveni, răniți într-un grav accident de circulație în România

© Photo : Генеральный инспекторат по чрезвычайным ситуациям МВД Молдовы
Societate
Sa primesc un link scurt
165 0 0

Un microbuz din Republica Moldova a intrat în coliziune cu un vehicul marfar, în România. 10 cetăţeni ai ţării noastre au avut de suferit. Cinci dintre ei sunt internați în spital.

CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Zece cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți în urma unui grav accident de circulație care s-a produs pe teritoriul României, în dimineața zilei de luni, 23 septembrie.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Moldova, accidentul s-a produs la ora 05:15 minute, în judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Şindrila.

”Un microbuz de model Mercedes s-a tamponat cu un alt vehicul marfar, iar în urma coliziunii, 10 persoane, cetăţeni ai ţării noastre, au avut de suferit”, anunță IGSU.

Salvatorii din România au efectuat lucrări de deblocare şi descarcerare.

”În prezent, în spital, rămân internați cinci cetățeni ai Republicii Moldova. Acestea au suferit diverse traumatisme”, potrivit IGSU.

Din cele cinci persoane, patru sunt internate pentru îngrijiri medicale în Spitalul ”Sfântul Pantelimon”, iar o persoană este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI din Republica Moldova monitorizează situaţia și anunță că la necesitate va fi gată să intervină pentru a transporta cetăţenii în Republica Moldova.

Tematic

Noapte de coșmar pe drumurile Moldovei: Încă un accident înfiorător la Criuleni – Foto
Tragedie imensă: Accident teribil cu implicarea unui tren și autoturism, la Varnița
Tagurile:
Romania, accident


Știrile Zilei