07:23 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
Activitatea serviciilor comunale

5 etaje ale unui bloc din Chișinău - inundate: O jurnalistă printre cei afectați - Video

© Sputnik / Максим Богодвид
Societate
Sa primesc un link scurt
269530

Inundație într-un bloc cu 17 etaje din Chișinău. 5 etaje au fost afectate, inclusiv apartamentul jurnalistei Gutiera Prodan. Mai bine de două ore, nimeni nu s-a grăbit să intervină.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Jurnalista Gutiera Prodan, care domiciliază în sectorul Botanica al capitalei, s-a pomenit cu apartamentul inundat în seara zilei de 26 septembrie. Imediat ce a depistat problema, aceasta a apelat Serviciul Național Unic Pentru Apelurile de Urgență 112, însă responsabilii au ignorat apelul de ajutor și au sugerat să fie apelați cei de la Primăria municipiului Chișinău.

Jurnalista a postat pe o rețea de socializare o secvență video prin care își exprimă indignarea față de serviciile abilitate, care au intervenit abia după două ore de așteptare.

Blocul are 17 etaje, iar 5 dintre ele au fost inundate, potrivit Gutierei Prodan.

„26 septembrie 2019. Capitala Republicii Moldova, de 2 ore așteptăm serviciile tehnice să închidă apa, într-un bloc cu 17 etaje... cu electricitate și dacă se întâmpla un scurtcircuit, cine se face vinovat? Inundate 5 etaje...”, a scris jurnalista.

Echipa de intervenție a sosit la fața locului abia în jurul orei 23:45.

 

Tematic

Inundație în bloc: Cum te clarifici mai ușor cu vecinul – Video
Tagurile:
jurnalist, apa, apartament, inundat


Știrile Zilei