02:57 18 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Actrița Anastasia Zavorotniuk

Este cu adevărat sfârșitul..? Actrița rusă Anastasia Zavorotniuk și-a făcut testamentul

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova
Societate
Sa primesc un link scurt
145330

Cunoscuta actriță din Federația Rusă Anastasia Zavorotniuk a ieșit din comă. Potrivit presei ruse, aceasta a fost vizitată în camera de spital de către un notar public, cu ajutorul căruia a întocmit testamentul.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. Actrița Anastasia Zavorotniuk, care a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală malignă în ultimul stadiu și este internată într-o clinică din nord-estul Moscovei și-a întocmit testamentul, în caz de deces. În presa rusă se zvonește că după ce Zavorotniuk a ieșit din comă, rudele i-ar fi adus mai multe documente, pe care medicul i-a permis să le studieze. Surse din cadrul clinicii afirmă că ulterior artista a fost vizitată de un notar care a autentificat testamentul.

"Nu știu detalii, dar infirmierii șopteau că în camera de spital în care este internată actrița a fost întocmit un testament. Din momentul în care Anastasia a devenit conștientă, rudele s-au grăbit să stabilească toate formalitățile cu privire la patrimoniul ei", a declarat sursa anonimă.

Conform legislației, moștenitorii legali ai Anastasiei Zavorotniuk sunt două fiice, un fiu, soțul și mama sa. Conform legii, fiecare dintre ei poate conta pe o cotă-parte din patrimoniu. Probabil, actrița nu a fost mulțumită de această opțiune și a decis să dispună altfel de proprietatea sa. Conform estimărilor, valoarea averii depășește suma de 500 de milioane de ruble. Vorbim despre două apartamente de lux din Ialta, un apartament de 190 m2 din Moscova, o casă la țară din Krekshino, mașini și conturi bancare.

Fanii Anastasiei Zavorotniuk sunt extrem de îngrijorați de starea actriței. Internauții îi doresc sănătate și speranțe spre bine. Însă, știrea despre întocmirea testament a indus o stare pesimistă. "Este cu adevărat sfârșitul ..?" - a scris unul dintre utilizatorii rețelei. 

Tematic

Deputat: Obama va lăsa un „testament complicat"
Tagurile:
tumoare, testament, actrita


Știrile Zilei