02:59 18 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
microbuz

Mai multe microbuze riscă să fie scoase de pe linie în Chișinău

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (191)
140 0 0

Direcţia Generală Transport Public şi Căi de Comunicaţie este în drept să interzică exploatarea microbuzelor care nu vor trece testarea tehnică în perioada 01-14 octombrie.

CHIȘINĂU, 27 sept – Sputnik. În perioada 01-14 octombrie, se va desfășura etapa a II-a a testării tehnice a unităților autorizate pentru transportul de călători pe rutele municipale.

Timp de 2 săptămâni, la stațiile de testare din municipiul Chișinău, autorizate de Ministerul Economiei și Infrastructurii, va fi verificată starea tehnică a microbuzelor, aspectul estetic interior și exterior, inclusiv echiparea acestora, în conformitate cu prevederile Regulilor de testare a autovehiculelor.

Administratorii rutelor municipale vor organiza prezentarea microbuzelor la stațiile de testare, conform graficelor coordonate cu Direcţia Generală Transport Public şi Căi de Comunicaţie, pentru a nu admite perturbarea procesului de transportare a călătorilor în municipiul Chișinău.

După încheierea reviziei tehnice, autoritatea municipală de profil este în drept să interzică exploatarea microbuzelor care nu au susţinut testarea tehnică în termenul stabilit, precum şi să retragă dreptul de a presta servicii de transport de călători agenţilor transportatori care nu s-au prezentat la revizia tehnică sau n-au susţinut examenul respectiv.

Тема:
Viața în Chișinău (191)

Tematic

S-a întâmplat în microbuzul de pe linia 191: Iată ce a pățit o femeie – Foto
N-o să-ți vină să crezi: Două femei s-au tras de păr într-un microbuz din Capitală - Video
Accident teribil: Nouă oameni au murit după ciocnirea unui microbuz cu un camion - Video
Tagurile:
Chisinau, testare tehnică, microbuz


Știrile Zilei