02:52 18 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019

Ultima oră: șoferița Porsche-ului și un pasager din troleibuz sunt în stare gravă

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
35820

Ultima oră: în spital mai rămân internate 9 persoane care au avut de suferit în urma accidentului rutier cu implicarea unui autoturism Porsche și a unui troleibuz. Două se află în stare gravă, una dinte aceste persoane este șoferița care a provocat accidentul.

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Șoferia de 33 de ani, care a provocat teribilul accident în care au avut de suferit 25 de persoane dintre care una a decedat, se află în stare extrem de gravă la spital. Alte opt persoane care se aflau în timpul impactului în troleibuz rămân internate la Spitalul de Urgență, una dintre ele este în stare gravă la Terapie intensivă. Informația a fost oferită în această dimineață de vicedirectorul medical al Spitalului de Urgenta, Igor Curov.

”În total, la Departamentul de medicină urgentă s-au adresat 25 de persoane. Dintre acestea, 9 persoane au fost internate la Spitalul de Urgență. Alți 13 pacienți au primit îngrijiri medicale necesare și au fost externați. Aceștia se vor afla sub supravegherea medicilor și vor primi tratamentul necesar”, a declarat Curov.  

Potrivit vicedirectorului Spitalului de Urgență, din cele 9 peroane spitalizate, una se află în stare extrem de gravă.

”Această persoană este internată în Secția de terapie intensivă. Alți 7 pacienți sunt repartizați în secțiile de profil: ortopedie, neurochirurgie, chirurgie toracică”, a declarat medicul.

Cât privește persoana care se afla la volanul autoturismului de marca Porsche, care a și provocat accidentul, aceasta este internată în Secția de reanimare cu traumatism asociat, în stare gravă.

”Șoferița se află în terapie intensivă. În stare extrem de gravă. Are un traumatism asociat: traumatism cranio-cerebral, traumatism închis al cutiei tracice, fracturi la aparatul locomotor”, a menționat vicedirectorul Spitalului de Urgență.

Acesta a mai adăugat că vârsta victimelor accidentului rutier din 30 septembrie este de la 21 până la 60 de ani.

Tematic

Maia Sandu de la Bruxelles, mesaj către victimele tragicului accident rutier din Chișinău
E oficial: Iată ce a făcut șoferița Porsche-ului care a provocat accidentul - Foto
Tagurile:
Troleibuz, accident


Știrile Zilei