02:56 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Poliția de Frontieră

Un moldovean a fost reținut la frontieră: Iată ce a încercat să facă

© Photo : Ion Strungaru / Poliția de Frontieră
Societate
Sa primesc un link scurt
465 0 0

Un moldovean care avea interdicția de a intra în Ucraina a vrut să treacă frontiera ilegal, pe jos.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. Un cetățean moldovean, pe numele căruia exista interdicție de intrare în Ucraina, a încercat să ajungă ilegal în statul vecin, prin ocolirea punctului de trecere comun Palanca. Bărbatul a fost depistat și reținut la doar 50 de metri de linia de frontieră.

În după amiaza zilei de ieri, pe direcţia localităților Palanca – Maiaki, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tudora-1 a surprins o persoană care înainta, pe jos, spre ieșirea din țară. Un timp acțiunile acesteia au fost monitorizate, iar odată cu stabilirea clară a intențiilor de a traversa ilegal frontiera moldo-ucraineană, polițiștii de frontieră au intervenit pentru reținerea bărbatului.

La fața locului a fost identificat un locuitor al satului Milești, raionul Nisporeni. Din start, bărbatul a recunoscut că intenționa să treacă clandestin hotarul, fiindcă legal nicidecum nu o putea face. Deși inițial declara că nu-i sunt valabile documentele de călătorie, ulterior s-a aflat că pe numele acestuia este aplicată interdicție de intrare pe teritoriul Ucrainei pentru 3 ani.

În prezent, polițiștii de frontieră din Direcția regională EST continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun în privința cetățeanului documentat.

Tematic

Noi rețineri la Vamă: Iată ce făceau doi inspectori din sudul țării
Tagurile:
lucru, intentionat, Ilegal, frontiera


Știrile Zilei