17:56 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

La un pas de moarte: Fapta impresionantă a doi polițiști de la Cahul - Foto

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Moldova (215)
575 0 0

Polițiștii au fost alertați pe 30 septembrie de mama unei copile de 14 ani din raionul Cahul - iată ce au făcut aceștia în continuare.

CHIȘINĂU, 1 oct - Sputnik. O minoră de 14 ani a fost salvat de la moarte datorită intervenției prompte a doi polițiști. Este vorba de subofițerii Grămadă Victor și Costandachi Daniel din cadrul Inspectoratului de Poliție Cahul, care au salvat copila după ce s-a intoxicat cu medicamente.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat în seara zilei de 30 septembrie. O femeie a anunțat polițiștii că fiica ei a plecat dimineața la școală și nu s-a mai întors. La fața locului s-a deplasat grupul operativ, care a constatat că mama fetei nu putea intra în casă deoarece cheia se afla la fiica sa.

Pentru a se convinge că minora nu este în interior, polițiștii au urcat pe fațada casei, sprijinindu-se de țeava de gaze naturale, și au pătruns în apartament, unde au găsit-o pe minoră în stare de inconștiență.

Copila a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Cahul pentru a-i fi acordat ajutorul medical calificat. La moment, starea de sănătate a acesteia este stabilă.

Тема:
Viața în Moldova (215)

Tematic

Operațiune dificilă: O moldoveancă însărcinată, salvată în munții din România
Salvatorii au demonstrat cum poate fi salvată o persoană prăbușită sub gheață
Tagurile:
la un pas de maorte, Cahul, Politisti


Știrile Zilei