03:06 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Poliția de Frontieră

Cum ajung în Moldova mașinile furate din Uniunea Europeană – Isprava a cinci moldoveni

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
228 0 0

Cinci cetățeni moldoveni sunt cercetați penal pentru contrabandă cu mijloace de transport. Iată ce au descoperit polițiștii de frontieră.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Mai multe piese de schimb, obținute în urma dezmembrării automobilelor furate din Uniunea Europeană, și 12 autoturisme cu elemente de identificare falsificate prealabil în Uniunea Europeană au fost depistate la domiciliile a cinci cetățeni moldoveni.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate la ei acasă, dar și la stațiile neautorizate de dezmembrare a automobilelor ce le-ar aparține celor cinci indivizi, echipa mixtă de investigații a depistat și ridicat 12 mijloace de transport cu elemente ale caroseriei și motorului falsificate, piese de schimb de la automobilele furate din țările membre ale Uniunii Europene, obiecte și documente care arată că ceicinci au săvârșit infracțiunea. 

Un moldovean a fost reținut la frontieră: Iată ce a încercat să facă>>>

Valoarea estimativă a mijloacelor de transport introduse ilegal în țară, inclusiv cele comercializate după falsificarea elementelor de identificare se ridică la peste trei milioane de lei. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, persoanele riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Tagurile:
Contrabandă, contrabandă cu ţigări, complicitate la contrabandă cu arme, Poliția de Frontieră


Știrile Zilei