17:46 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
acces interzis

Crimă ca în anii 90: i-au legat mâinile și picioarele, și au bătut-o până a murit

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
1041 0 0

O femeie din raionul Călărași a fost ucisă cu bestialitate de niște indivizi, deocamdată, necunoscuți. Trupul acesteia a fost găsit de băiatul ei. Mama sa zăcea moartă la podea, cu mâinile și picioarele legate și cu vizibile răni pe întreg corpul.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. O femeie de 63 de ani, din satul Meleșeni, raionul Călărași, a fost omorâtă cu cruzime de persoane, deocamdată, neidentificate. Totul s-a întâmplat acum o zi. Femeia care lucra în calitate de perceptor fiscal la Primărie a fost ucisă în propria casă.

Trupul acesteia a fost găsit de unul dintre cei cinci fii ai săi. Femeia locuia de una singură.

Băiatul acesteia s-a alertat după ce a văzut că mama sa nu răspunde la telefon ziua întreagă. În seara zilei de vineri, a venit la casa părintească, unde a găsit o scenă de groază. Mama sa zăcea moartă la podea, cu mâinile și picioarele legate și cu vizibile răni pe întreg corpul. Tânărul a chemat imediat oamenii legii.

Ofițerul de presă a Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, a declarat că femeia ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur în regiunea coastelor și a capului.

Se pare că victima a fost ucisă de niște hoți. În casă era dezordine, covorul de pe perete era jos. Hoții au umblat prin dulapuri, în sobă și char în frigider. S-a stabilit că din casă lipsesc 20 de mii de lei.

Oamenii legii desfășoară măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a avut loc crima.

Tematic

Șocant: O angajată a Ministerului Finanțelor și-a ucis cu cruzime concubinul
Ucis de propria mașină – Poliția vine cu detalii în cazul accidentului din Hâncești


Știrile Zilei