07:34 22 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.37
  • USD17.35
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.69
Poliția de Frontieră

A încercat să-i ducă de nas pe polițiști: Pățania unui tânăr de la Cahul - Foto

© Photo : Poliția de Frontieră
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Moldova (218)
108510

Un tânăr de la Cahul a încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de Frontieră. Acesta a încercat să scoată din țară mii de țigarete. Iată cine i-a venit de hac.

CHIȘINĂU, 7 oct - Sputnik. O nouă tentativă de contrabandă cu țigări a fost descoperită de polițiștii de frontieră, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați. Oamenii legii precizează că la identificare celor aproape șase mii de țigarete ascunse într-un automobil a contribuit câinele Nero, aflat în dotarea Poliției de Frontieră.

Un tânăr de 20 de ani, din Cahul, a încercat să-i ducă de nas pe oamenii legii. Acesta, s-a legitimat pentru autorizarea trecerii frontierei de stat ca cetățean al României.

În timp ce aștepta să-i fie restituite documentele de călătorie, au fost întreprinse verificări suplimentare asupra mijlocului de transport. În echipa mixtă de control, formată din polițiștii de frontieră și vameși, dar și cu ajutorul patrupedului Nero, au fost depistate pachete cu țigări ”Ashima””, anunță Instituția printr-un comunicat.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării. Incidentul a fost înregistrat duminică noaptea. Pe acest caz a fost pornită o cauză contravențională. Tânărul urmează să achite o amendă usturătoare.

Тема:
Viața în Moldova (218)


Știrile Zilei