02:54 15 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.38
  • USD17.56
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.71
Elev

Profesoara care a maltratat copii din clasa întâi riscă să nu mai poată activa în Educație

CC0 / Pixabay / Alexas_Fotos
Societate
Sa primesc un link scurt
2265 0 0

Profesoara care a fost înregistrată în timp ce striga, insulta și îi amenința cu bătaia pe copiii din clasa întâi riscă să fie eliberată din funcție, astfel încât să nu mai poată activa în domeniul învățământului. 

CHIȘINĂU, 7 oct - Sputnik. Conducerea Primăriei Capitalei a cerut Direcției Educație ca profesoara care a fost înregistrată în timp ce striga, insulta și îi amenința cu bătaia pe copiii din clasa întâi să fie eliberată din funcție, astfel încât să nu mai poată activa în domeniul învățământului. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vasile Chirilescu. 

Amintim că o profesoară de clasele primare a fost înregistrată în timp ce strigă la copii și îi numește cu cuvinte urâte. Cel puțin, asta reiese dintr-un material audio publicat de un părinte pe Facebook. Dascălul de la Liceul ”Socrate” din Capitală este acuzată de mai mulți părinți că ar agresa fizic și verbal copii din clasa întâi. Asta putem înțelege și din înregistrarea audio plasată pe Facebook. Femeia strigă la copii și îi numește cu cuvinte vulgare. 

”Văi, chiorâlilor”, ”Îți trăsnesc un capsator de aista, rămâi acolo”, ”Dacă nu înțelegi din cuvânt, o să trec la bătaie”, ”Mă apropii de tine și te zgâlții că vei intra în dulapul acela”, ”Eu o să te bat pe tine cu capul în masa aceia”, sunt câteva din expresiile care le folosește profesoara în adresa copiilor. 

Potrivit înregistrării audio, profesoara nu îi lasă pe copii să meargă la baie. Mai mult decât atât, a umilit un băiețel în fața întregii clase. Această situație l-a făcut pe copil să plângă. Se pare că nici lacrimile lui nu au făcut-o pe femeie mai indulgentă și a continuat să-l bruscheze verbal. 

Tematic

Iată ce video a filmat pentru elevii ei o tânără profesoară
Tagurile:
educatie, activist, clasa, copii, Profesoară


Știrile Zilei