18:39 14 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.28
  • USD17.32
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.74
sport, premii

Premii și burse de Hramul Chișinăului: Cine le poate primi

Primăria oraşului Orhei
Societate
Sa primesc un link scurt
93 0 0

Competiții la ciclism, tenis, haltere și alte tipuri de sport vor fi organizate cu ocazia Hramului Chișinăului, iar cei mai buni vor primi premii.

CHIȘINĂU, 13 oct – Sputnik. În ajunul sărbătorii „Hramul Chișinăului”, Direcția generală educație, tineret și sport, împreună cu federațiile sportive, organizează competiții sportive. Astfel, doritorii pot participa la o cursă de ciclism, pe șoseaua Băcioi, sau se pot întrece la caiac-canoe pe lacul din Valea Morilor. Iubitorii de tenis de masă sunt așteptați în Sala de Sport a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Duminică, 13 octombrie, are loc Campionatul deschis al municipiului Chișinău la karate, în Sala Universității de Stat de Educație Fizică și Sport. Tot astăzi, are loc Campionatul de toamnă al municipiului Chișinău la activități sportive.

Activitățile sunt destinate în special elevilor din instituțiile de învățământ preuniversitare, cei din cadrul școlilor sportive și cluburilor sportive.

Hramul Chișinăului: Cum va circula transportul public pe 14 octombrie>>>

În ziua de 14 octombrie, de Hram, elevii care au obținut rezultate excelente la învățătură și performanțe excepționale la competițiile municipale, naționale și internaționale la diverse discipline școlare, precum și în domeniul artelor și sportului, vor fi premiați. Premiului municipal de merit pentru anul 2019 îl vor primi și persoanele în etate care au contribuit substanțial la dezvoltarea și promovarea valorilor educaționale, științifice și culturale. Evenimentul se va desfășura la Sala cu Orgă, începând cu ora 12.00.

Tematic

Veste bună: Ce obiecte noi vor apărea pe străzile Chișinăului de Hramul Orașului
Hramul Chișinăului: Programul complet al manifestărilor care vor avea loc în Capitală
Hramul Chișinăului: Cum va circula transportul public pe 14 octombrie
Tagurile:
Hramul Chisinaului, premii


Știrile Zilei