21:47 07 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.31
  • RUB0.24
  • RON4.04
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
254 0 0

Oamenii legii au descoperit mai multe mărfuri nedeclarate în trenul de pe linia Cernăuți - Larga. Este vorba de geci pentru femei și bărbați.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Vameșii și polițiștii de frontieră au depistat mai multe loturi de mărfuri în asortiment, nedeclarate și ascunse în locuri special amenajate pentru a nu achita taxele vamale.

În primul caz, este vorba de un bărbat care călătorea cu trenul de pe linia „Cernăuți - Larga”. Gențile acestuia erau ticsite cu geci pentru femei și bărbați, pentru care nu a putut prezenta niciun act confirmativ. În consecință, conform procedurilor legale, oamenii legii au întocmit proces-verbal pe faptul constatării contravenției.

În cel de-al doilea caz, vameșii și polițiștii de frontieră de la Criva au depistat, cu ajutorul câinelui Poliției de Frontieră, Charly, bunuri care erau tăinuite într-un microbuz marfar. Conducătorul auto a ascuns o parte din marfa transportată ilicit sub garnitură și, mai mult, a refuzat să se supună unor cerințe legale în timpul efectuării controlului vamal, încercând să intimideze, prin acțiunile sale, angajații de la frontieră.

În cele din urmă, bunurile tăinuite și fără acte de proveniență au fost reținute și transmise subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal care cercetează cazul în continuare, sub toate aspectele legale.

Tematic

Tragedie imensă: Accident teribil cu implicarea unui tren și autoturism, la Varnița
Tagurile:
Detalii, vamesi, descoperire


Știrile Zilei