18:58 14 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.28
  • USD17.32
  • RUB0.27
  • RON4.04
  • UAH0.74
Calorifer

Important: Termoelectrica vine cu un apel către administratorii de bloc

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
64510

Luna noiembrie ne aduce în continuare temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă. Chiar și așa, sezonul de încălzire 2019 – 2020 a început încă din octombrie. Iată ce spune Termoelectrica.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Termoelectrica face apel către administratorii de bloc, îndemnându-i să regleze sau să sisteze temperatura agentului termic pentru încălzire în timpul zilei și/sau a nopții, în contextul temperaturilor neobișnuit de ridicate care se înregistrează în aceste zile.

„Termoelectrica S.A. furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă până la branșamentul blocului, fără întrerupere, tot anul împrejur, însă gestionarea sistemului ingineresc din bloc intră în responsabilitatea gestionarului fondului locativ, conform Contractului de furnizare a energiei termice”, este precizat într-un comunicat al instituției.

Sezonul de încălzire 2019 – 2020 a început pe 21 octombrie în grădinițe, școli, gimnazii, licee și școli-internat, precum și instituțiile medicale.

Termoelectrica: Modernizarea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică>>>

Ulterior, la solicitarea gestionarilor fondului locativ au fost conectate la agentul termic și blocurile de locuit din capitală.

Tematic

În Chișinău a început sezonul de încălzire: Dispoziția primarului interimar
Tagurile:
temperaturi joase, încălzire termică, Termoelectrica


Știrile Zilei