00:34 07 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
UNIC

Piață de flori din centrul Chișinăului – demolată: Ce se va construi în loc – Video

© Sputnik / Татьяна Чеботарь
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (221)
296930

Piața de flori de pe strada Ismail, de lângă magazinul „UNIC”, a fost desființată. După evacuarea celor 18 gherete, s-a procedat la pregătirea terenului pentru următorul proiect.

CHIȘINĂU, 12 nov – Sputnik. O faimoasa piață de flori din centrul Chișinăului, cea de pe strada Ismail, din preajma magazinului „UNIC”, a fost demolată.

Toate gheretele, 18 la număr, au fost deja evacuate. 

În imaginile video surprinse de Sputnik Moldova se vede că terenul, acum plin de moloz, fragmente de asfalt și bucăți de armatură, urmează a fi degajat cu ajutorul tehnicii speciale și pregătit pentru următorul proiect.

Pe locul în care se afla piața de flori va fi construită o stație de așteptare a transportului public. 

Despre acest proiect au fost comunicate amănunte în cadrul ședinței operative a Primăriei de luni, 11 noiembrie, care a fost prezidată de primarul general interimar, Adrian Talmaci.  

Lângă stația de așteptare a transportului public urmează să fie amenajată și o parcare. Pentru a-i face loc acesteia, din zonă vor fi evacuate două panouri publicitare.

Responsabilii de la Primărie promit că, la finalizarea proiectului, respectiva intersecție va arăta ca un spațiu modern, mult mai adecvat pentru centrul Capitalei.

Тема:
Viața în Chișinău (221)

Tematic

Noi troleibuze vor apărea pe străzile Chișinăului: Dotate la cel mai înalt nivel - Foto
Tagurile:
stație de troleibuz, UNIC, flori, piața


Știrile Zilei