11:21 20 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.09
  • USD17.69
  • RUB0.28
  • RON3.99
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
286 0 0

Trei polițiști au fost reținuți de ofițerii CNA şi procurorii anticorupție pentru corupere pasivă. Este vorba despre doi agenți de patrulare şi un ofițer al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere al Inspectoratului de Poliție Orhei.

CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Doi agenți de patrulare şi un ofițer al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere al Inspectoratului de Poliție Orhei au fost reținuți de ofițerii CNA şi procurorii anticorupție. Cei trei polițiști ar fi pretins 5000 de lei de la un bărbat care a fost prins în stare de ebrietate la volan. În schimbul banilor, suspecții i-ar fi promis că vor închide ochii la această ilegalitate. 

În cele din urmă, agenții de patrulare și ofițerul Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere au fost plasați pentru 72 de ore în izolatorul CNA. Ei sunt cercetați pentru corupere pasivă și riscă până la zece ani de închisoare. În plus, ar putea plăti o amendă și ar putea fi privați de dreptul de a ocupa funcții publice. 

Tematic

Procuror Anticorupție, reținut pentru corupere pasivă - Detalii
Incredibil: Patru din cinci învinuiți pentru fapte de corupere pasivă sunt… bărbați
Tagurile:
reținere, CNA, polițiști, corupere pasivă


Știrile Zilei