14:32 08 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
scara blocului

Coincidență sau mână criminală? Trei incendii s-au produs în aceeași zi într-un bloc- Foto

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
100 0 0

Cazuri învăluite de mister într-un bloc din Capitală. Trei incendii s-au produs în aceeași zi, la ore diferite, într-o clădire din Capitală.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Pe pagina de Facebook Chișinău Fail au fost publicate imagini cu mai multe obiecte care ar fi fost incendiate. Autorul postării afirmă că inițial cineva a dat foc unui cărucior lăsat de o mamă în scara blocului. S-ar fi întâmplat la câteva minute după ce femeia a intrat în apartament cu copilul, după o plimbare. Flăcările au fost stinse de o vecină, așa că nu au fost chemați pompierii.

Câteva ore mai târziu, s-a declanșat un incendiu la un alt etaj. De această dată a ars un covor lăsat pe hol de proprietarul unui apartament. Nici de această dată nu au fost chemați pompierii, întrucât flăcările au fost stinse de locatari. Autorul postării afirmă că oamenii ar fi fost tratați cu indiferență de către polițiștii care au ajuns la fața locului după ce au fost chemați.

După ce a plecat Poliția, la un alt etaj s-a produs al treilea incendiu. Cineva ar fi incendiat mobilierul vechi lăsat pe hol de către un locatar. O femeie a simțit miros de fum și a reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă și să cuprindă apartamentele. 
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, nu a răspuns la telefon pentru a oferi informații despre cele trei cazuri.

Tematic

Dezastru: Incendiu uriaș la „Centrul astronomic” din capitala Turciei - Video
Incendiu de proporţii la Ungheni. Focul a mistuit 100 de hectare de teren agricol - Video
Tagurile:
bloc, Chișinău, poliția, incendii


Știrile Zilei