01:26 06 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.26
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
211 0 0

Un caz ieșit din comun s-a întâmplat ieri în Capitală. Un șofer de ambulanță a fost agresat de un necunoscut.

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. Un șofer de ambulanță a fost agresat de un necunoscut, în timp ce se afla la o solicitare în sectorul Ciocana al Capitalei. Informația a fost făcută publică de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Într-o postare pe pagina de Facebook a instituției sunt publicate câteva poze din care se vede că parbrizul ambulanței, geamul lateral și cea din spate, oglinzile și semnalizatoarele din spate au fost distruse.

Potrivit informației, șoferul a fost atacat de un necunoscut care a început să lovească în autosanitară cu o bară metalică. Șoferul a fost nevoit să blocheze ușile ambulanței și să solicite ajutor.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati a declarat pentru Sputnik Moldova că agresorul s-a dovedit a fi un bărbat de 28 de ani, în stare de ebrietate. Polițiștii au stabilit că agresorul și cu prietena sa au apelat după ajutor medical la ambulanță. Când au văzut autosanitara în curtea blocului, acesta a coborât pentru a întâmpina echipajul medical. Șoferul i-a comunicat însă că această ambulanță a fost solicitată de alte persoane. Atunci individul a răbufnit. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție. Potrivit legii, bărbatul riscă închisoare de până la trei ani, amendă de la 27 500 la 52 500 lei sau muncă neremunerată de la 180 la 240 ore. 

Tematic

Un pacient a fost bătut cu cruzime de mai mulți agenți de pază în ambulanță – Video
S-au grăbit să vină pe lume: Două femei au născut chiar în ambulanță
Video: O ambulanță atacată cu pietre - detalii
Tagurile:
agresor, barbat agresat, Șofer, ambulanță


Știrile Zilei