03:17 19 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.45
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
1399 0 0

Ludmila Botnari este noul director al Serviciului Fiscal de Stat, după ce fostul șef al instituției a fost numit în funcția de ministru al Fianțelor.

CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat are un nou director. Este vorba de Ludmila Botnari, care a ocupat până în prezent funcția de director adjunct interimar în cadrul Serviciului Fiscal de Stat. Ludmila Botnari are o experiență vastă în administrarea fiscală, de aproximativ 25 de ani.

Noul director interimar al Serviciului Fiscal de Stat a fost prezentat echipei de către Ministrul Finanțelor, Serghei Pușcuța. În discursul său, fostul șef de la FISC a caracterizat-o pe Ludmila Botnari ca persoană integră, profesionistă, în măsură să facă față tuturor provocărilor.

Totodată, el s-a referit și la importanța continuității activității în cadrul Serviciului Fiscal de Stat prin realizarea obiectivelor trasate. Ludmila Botnari a a dat asigurări că Serviciul Fiscal de Stat va continua realizarea proiectelor și a mulțumit pentru încrederea acordată.

Funcția de șef al Serviciului Fiscal de Stat a fost ocupată până săptămâna trecută de Serghei Pușcuța, actualul Ministru al Finanțelor în Cabinetul Chicu. Guvernul condus de Ion Chicu a fost învestit pe 14 noiembrie cu votul a 62 de deputați în Parlament.

Tematic

Câți bani a încasat Serviciul Fiscal de Stat în 2018
Tagurile:
vorba, director, Serviciul Fiscal de Stat


Știrile Zilei