18:09 07 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Frontiera moldo-ucraineană

Focuri de armă la granița Republicii Moldova: Patru persoane rănite

© Sputnik / Irina Leahova
Societate
Sa primesc un link scurt
182 0 0

Poliția de Frontieră anunță că un grup de cetățeni ucraineni a încercat să introducă în Republica Moldova mai multe cutii cu țigări de contrabandă.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Patru ucraineni au fost răniți de grănicierii din țara vecină, după ce au încercat să introducă în Republica Moldova mai multe loturi de țigări de contrabandă.

Incidentul s-a produs noaptea trecută la punctul de trecere a frontierei Clocușna-Gvozdovțî. Grănicerii ucraineni au somat cele patru persoane să se oprească și au tras câteva focuri de avertizare în aer. Pentru că indivizi nu s-au supus și chiar au devenit agresivi, grănicierii au tras focuri de armă în direcția lor. Suspecții au fost răniți și au fost transportați la un spital din Ucraina. 

Polițiștii de frontieră din Moldova împreună cu angajații Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei efectuează percheziții la mai multe adrese de pe teritoriul ambelor țări.

Cazul a ajuns și în atenția șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, care a mers la Direcția regională Nord a instituției pentru a discuta cu omologul său din Ucraina, Serghei Deineko.

Pe segmentul de frontieră în care s-a produs incidentul, dar și în zonele adiacente au fost dislocate forțe suplimentare din rezerva Poliției de Frontieră, cu tehnica specială pentru supravegherea graniței.

Tematic

Un polițist de frontieră a fost prins cu marijuana: Ce riscă omul legii - Video
Mai mulți șoferi au pățit asta: Vezi ce a făcut Poliția de Frontieră și ANTA
Tagurile:
ucraineni, graniță, țigări, contrabandă, Poliția de Frontieră


Știrile Zilei