13:55 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
1328040

Continuă operațiunea de salvare a bărbatului care s-a urcat pe o linie de electricitate de înaltă tensiune. Un pompier urcă spre el.

CHIȘINĂU, 23 nov – Sputnik. Bărbatul care a provocat haosul din Chişinău din cauza deconectării energiei electrice încă nu a fost salvat. Și la această oră continuă operațiunea de salvare a acestuia.

Un pompier urcă acum spre bărbatul, care potrivit reporterului Sputnik Moldova aflat la fața locului, are în jur de 30 de ani și se pare că suferă de epilepsie.

Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice
© Sputnik / Valeria Fortuna
Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice

Martorii i-au mai spus reporterului nostru că individul care a urcat pe un pilon al liniei electrice de înaltă tensiune se numește Eduard. El nu este căsătorit și nu are copii. Chiar dacă suferă de o boală grea, bărbatul consumă frecvent alcool.

Reporterul Sputnik mai transmite că acesta îi strigă pompierului să nu urce.

Amintim că o linie electrică de înaltă tensiune, care asigură cu electricitate sectoarele Sculeni și Poșta veche, a fost deconectată după ce pe un pilon al liniei electrice aeriene a fost depistată o persoană în stare de ebrietate.

Pentru a evita riscurile și pentru a asigura intervenția salvatorilor în condiții de securitate, linia respectivă a fost deconectată.

Tagurile:
deconectată, energie electrică, Chișinău, bărbat


Știrile Zilei