03:13 19 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.45
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
21710

Edilul Chișinăului, Ion Ceban, a declarat în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei că nu va tolera neprofesionalismul unor funcționari, iar din această cauză a decis să-i demită pe toți pretorii și vicepretorii capitalei.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Primarul Chișinăului a decis astăzi să elibereze din funcție toți pretorii și vicepretorii și să-i reangajeze pentru o perioadă de probă de doar 3 luni. În acest timp, Ion Ceban intenționează să analizeze activitatea acestora, iar la expirarea celor trei luni în funcții vor rămâne doar cei care au dat dovadă de competență și eficiență.

”Oamenii s-au săturat să audă cuvinte, planuri și proiecte frumoase doar puse pe foaie. Oamenii au încredere în noi, iar noi nu îi vom dezamăgi, chiar dacă nu voi fi comod pentru unii funcționari”, a declarat Ion Ceban.

Au fost eliberați chiar și pretorul sectorului Ciocana, Galina Bostan, și fostul pretor al sectorului Botanica, Oleg Rățoi, care anterior au fost restabiliți în funcție prin decizia instanței de judecată.

Tematic

Fără nervi întinși la Primăria Chișinău: Cum vrea Ion Ceban să reducă birocrația
Șapte reguli care vor sta la baza activității primarului general Ion Ceban
Tagurile:
demisie, pretori, primar, Ion Ceban


Știrile Zilei