14:33 28 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.49
  • USD17.68
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
138 0 0

Un bărbat, cu dublă cetățeni, care intenționa să zboare spre Londra a încercat să treacă ilegal peste frontieră 5600 de țigări.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Un tânăr a încercat să treacă frontiera având asupra sa 5600 de țigări de diverse mărci comerciale. Polițiștii de frontieră și vameși au identificat țigările în bagajul bărbatului care intenționa să zboare la Londra. 

Individul în vârstă de 24 de ani are dublă cetățenie, a României și a Republicii Moldova. El a prezentat actele la Aeroportul Internațional Chișinău în vederea formalităților necesare pentru trecerii frontierei de stat, fără a declara însă vreun bun.

În timpul controlului de securitate cu aparatul de raze X-Ray, oamenii legii au constatat că în bagajul de cală al bărbatului erau 28 de blocuri de țigări. Produsele de tutungerie, 5600 la număr, erau bine aranjate în valiză și ascunse pentru a fi transportării ilicit.

Tânărul s-a ales cu un proces-verbal, conform art. 287, aliniatul 10 din Codul Contravenţional al Republicii Moldova. Cazul este cercetat în continuare de Serviciul Vamal, iar produsele de tutungerie au fost confiscate.

Tematic

Aterizare de urgență pe un aeroport din România
Tagurile:
țigări, contrabandă, contravenție, Aeroport Chişinău


Știrile Zilei