03:27 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
Poliția

Rușinos: O femeie din Capitală le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Botanica - Video

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
532 0 0

O femeie de 38 de ani din Capitală este cercetată penal după ce a săvârșit mai multe furturi în raza municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei au reținut o femeie de 38 de ani. Aceasta este cercetată penal pentru mai multe furturi săvârșite în raza municipiului pe parcursul lunilor octombrie-noiembrie.

Potrivit oamenilor legii, femeia a furat un cărucior din incinta unui Centru educațional pentru copii, un telefon mobil ”Samsung Galaxy S8” dintr-un salon de înfrumusețare și o scurtă de piele, în care se aflau 100 de dolari și 22 de lei, din vestiarul unei benzinării. Prejudiciul material cauzat fiind de peste 10 mii de lei.

Totodată, oamenii legii au publicat imagini video în care apare suspecta în timpul săvârșirii infracțiunilor. Ulterior, în cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vinovăția. Bunurile au fost depistate la domiciliul acesteia și urmează a fi restituite proprietarilor.

Poliția Capitalei precizează printr-un comunicat că femeia a mai fost judecată anterior pentru cauze similare. Ea este cercetată în stare de libertate pentru furt și riscă o amendă de până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Tematic

Cel mai neinspirat hoț: Iată ce a furat dintr-o casă în construcție
Cel mai căutat hoț din Capitală: Poliția solicită implicarea cetățenilor - Video
Tagurile:
video, politia, femeie, rusinos


Știrile Zilei