12:48 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
94 0 0

Un tânăr în vârstă de 19 ani din raionul Leova riscă să-și petreacă următorii 5 ani după gratii, fiind suspectat de furtul unui automobil.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău anunță că oamenii legii au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de răpirea unui automobil marca ”Fiat”.

Proprietarul în vârstă de 36 de ani, din orașul Durlești, a reclamat dispariția vehiculului după ce s-a întors dintr-o deplasare și a constatat că mașina pe care a parcat-o câteva zile mai devreme în stradă lipsește. Prejudiciul estimat se ridică la 100 de mii de lei.

La fața locului, a intervenit un echipaj al poliției pentru a stabili circumstanțele în care a fost comis furtul. În cele din urmă, oamenii legii au identificat un suspect - un tânăr de 19 ani din raionul Leova. El și-a recunoscut vina și a explicat că a vrut doar să se plimbe puțin prin oraș cu mașina furată. În timpul plimbării însă a fost implicat într-un accident și a avariat vehiculul.

Potrivit poliției, tânărul a mai fost anterior cercetat pentru infracțiuni similare. El a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă până la 5 ani de închisoare. 

Tematic

Vrei să-ți cumperi o mașină. Află cum poți verifica dacă nu este furată
Halucinant! Ce au făcut doi copii din Chișinău cu o mașină furată - Video
Tagurile:
poliție, Durlești, furt, mașină


Știrile Zilei