13:17 29 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.61
  • RUB0.28
  • RON4.06
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
Viața în Chișinău (246)
89810

Un tânăr din Leova a fost reținut de polițiștii din Capitală. Oamenii legii au publicat imagini vide

CHIȘINĂU, 7 dec - Sputnik. Un tânăr de 19 ani din Leova a fost reținut de polițiștii din sectorul Buiucani ai Capitalei. Acesta este cercetat pentru furtul unui automobil de model ”Fiat Scudo”.

Potrivit Poliției, cazul a avut loc la data de 2 decembrie. Poliția a fost alertată de un bărbat de 36 de ani, din Durlești, a anunțat că i-a fost furat automobilul.

Acesta le-a spus polițiștilor că a parcat mașina pentru câteva zile după care a plecat de acasă, iar când s-a întors nu a mai găsit-o. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 100 de mii de lei.

Tânărul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că a sustras automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș, ulterior avariind-ul.  Automobilul  a fost ridicat și returnat proprietarului. Este de menționat că anterior suspectul a fost atras la răspundere pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru  răpirea mijlocului de transport, care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

Тема:
Viața în Chișinău (246)

Tematic

Imagini terifiante pe o stradă din Capitală: Automobil cu parbrizul spart și plin de sânge
Tagurile:
Video, Leova, s-a făcut de râs


Știrile Zilei