21:21 19 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.45
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
178 0 0

O tânără de 23 de ani riscă să-și petreacă următorii ani în închisoare, după ce a fost prinsă drogată și fără permis de conducere la volan.

CHIȘINĂU, 9 dec - Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare a anunțat că oamenii legii au reținut o tânără care conducea mașina sub influența drogurilor. 

Operațiunea a avut loc duminică seară, pe strada Mitropolit Dosoftei din Capitală. Inspectorii de patrulare au observat că mașina pe care o conducea tânăra circula în zigzag și au oprit-o.

Potrivit poliției, șoferița avea un comportament inadecvat. În timp ce le prezenta actele inspectorilor de patrulare, din poșetă i-a căzut o pungă cu stupefiante. Mai mult, în cadrul verificărilor s-a stabilit că tânăra nu deține permis de conducere. Pentru a scăpa de pedeapsă, ea a încercat să mituiască inspectorii de patrulare.

La fața locului a intervenit grupul operativ, iar femeia a fost transportată la Dispensarul Republican de Narcologie. Testele de laborator au arătat că șoferița era drogată. Ea va fi cercetată penal și riscă închisoare.

Tematic

Polițiști prinși în timp ce luau mită. Câți bani au pretins de la un șofer beat
Fără scrupule: Ce a pățit un șofer prins beat criță la volan pentru a treia oară
Tagurile:
Chișinău, Șoferiță, narcotice, droguri


Știrile Zilei