13:35 22 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.61
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
237610

La Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova este mare sărbătoare. Vezi cine sunt sărbătoriții.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Militarii Inspectoratului General de Carabinieri al MAI sărbătoresc astăzi cea de-a 28-a aniversare de la fondare.

Cu această ocazie, colegii de la Poliția de Frontieră le transmit cel mai sincer zâmbet și urări de bine.

„Prin tot ceea ce faceți zi de zi în unităţi și pe poligoanele de instrucţie, pentru menţinerea ordinii publice sau în lupta împotriva calamităţilor naturale, sunteţi demni de înalt respect”, scriu într-o postare pe pagina de Facebook polițiștii de Frontieră.

Comandantul general al IGC, colonelul Ștefan Pavlov, în mesajul său de felicitarea a menționat că „indiferent de misiunea pe care o execută, în stradă pentru siguranţa cetăţenilor, în dispozitive de pază și protecție sau în misiuni de restabilire a ordinii publice, profesionalismul şi operativitatea, corectitudinea şi obiectivitatea, sunt reperele valorice ale activităţii carabinierilor pe parcursul a celor 28 ani de activitate”.

Militarii trupelor de carabinieri au fost felicitați și de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, dar și de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, care au participat la ceremonia militară dedicată aniversării.

Tagurile:
Igor Dodon, Poliția de Frontieră, carabinieri


Știrile Zilei