01:48 27 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.73
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
Societate
Sa primesc un link scurt
2789 0 0

Astăzi, la o lună de când a fost învestit în funcție, premierul Ion Chicu s-a bucurat de cel mai frumos cadou primit vreodată. Iată despre ce este vorba.

CHIȘINĂU, 14 dec – Sputnik. Astăzi se împlinește exact o lună de când a fost învestit în funcție noul Guvern condus de premierul Ion Chicu. Premierul a menționat că s-a bucurat în această zi de cel mai frumos cadou posibil.

El este alături de cele 300 de femei care participă la  Forumul Anual al Femeilor Moldova, organizat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

„Astăzi se împlinește exact o lună de când a fost învestit Guvernul și un cadou mai frumos decât acesta, de a fi aici la acest eveniment, nici nu putea fi”, a precizat premierul în debutul discursului său.

Ion Chicu
© Photo : Guvernul Republicii Moldova / Direcţia comunicare și protocol
El a mai spus că este o mare responsabilitate și onoare să le vorbească femeilor din Moldova.

„Să te adresezi femeilor, în realitate înseamnă să te adresezi întregii națiuni - pentru că femeile sunt partea esențială a societății noastre”, a mai spus Chicu.

Prim-ministrul a pus accentul pe rolul femeilor în societate, care este unul dintre acele elemente ce atestă gradul de civilizație atins de o țară.

Tematic

Soluția lui Chicu în cazul în care gazul rusesc nu va putea ajunge în Moldova prin Ucraina
Tagurile:
Guvernare, Cadou, Guvernul Chicu, Ion Chicu


Știrile Zilei