21:11 02 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.47
  • USD17.53
  • RUB0.25
  • RON4.02
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
153 0 0

Trupa O-Zone va evolua în seara de Revelion în Piața Constituției din București. Artiștii vor cânta piesele care i-au făcut celebri.

CHIȘINĂU, 17 dec - Sputnik. Trupa O-Zone se reunește din nou. De această dată, artiștii vor evolua în seara de Revelion în Piața Constituției din București. Potrivit presei de peste Prut, trupa se reunește doar pentru seara de Revelion. 

Potrivit unui comunicat emis de Primăria București, băieții din trupa O-Zone, care au decis să facă carieră solo, se vor reuni pe scena din Piața Constituției. Artiștii din țara noastră sunt cap de afiș și vor cântă pe aceeași scenă cu Haddaway și cu rapperul american Turbo B. Concertul va dura șase ore.

Pe lângă artiștii originari din Basarabia, pe scenă vor mai urca Holograf, Vunk, trupa Andre și Horia Brenciu. Astfel, în noaptea dintre ani vor răsuna hituri care au marcat generații întregi. O-Zone este considerată una dintre cele mai de succes formații din Republica Moldova. Băieții au ales să facă cariere solo, dar melodiile pe care le-au cântat împreună au rămas în istorie.

Tematic

Trupa O-zone, așa cum nu ai mai văzut-o: Iată ce făceau interpreții în Japonia - Video
Tagurile:
București, artiști, Concert, ozone


Știrile Zilei