00:45 20 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.09
  • USD17.69
  • RUB0.28
  • RON3.99
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
2008 0 0

Alexandr Stoianoglo a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce se întâmplă în unele structuri de forță din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Procurorul general a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.

Stoianoglo a afirmat că în cazurile de incendiere a autocarelor unei firme de transport, care efectuau curse interurbane și internaționale, ar fi implicați inclusiv ofițeri ai Poliției în grad de maior și căpitan.

Șeful Procuraturii a povestit că a discutat recent cu doi tineri care prestează servicii de transportare a pasagerilor care au reclamat că, din luna ianuarie până în aprilie, le-au fost incendiate șapte autocare.

”Astfel de crime au fost săvârșite la Chișinău, Comrat, Ceadâr-Lunga, Praga sau Moscova. Erau incendiate autobuze în care se aflau oameni. Sunt acțiuni care pot fi calificate drept acte teroriste. În această schemă au existat organizatori și executori. Executori nu au fost oameni din stradă, ci chiar ofițeri ai Poliției, în grad de maior și căpitan. Credeți că cineva dintre ei stă la închisoare? Toți se află în libertate și continuă să terorizeze oamenii de afaceri, iar PCCOCS închide ochii”, a declarat Stoianoglo. 

Amintim că în luna aprilie au fost reținuți mai mulți angajaţi ai unei companii de transport, care, pentru a-şi lichida concurenţii, ar fi incendiat mai multe autocare ale acestora. Unele dosare au fost deja expediate în instanța de judecată, iar în cazul altor suspecți încă se desfășoară urmărirea penală. 

Tematic

Un autobuz cu turiști a intrat într-un stâlp la Moscova – șoferul este din Moldova
Un autobuz plin cu pasageri a luat foc din mers în stânga Nistrului: Ce a făcut șoferul
Tagurile:
ofițeri, polițiști, Incendiere, autocare, procuror general, Alexandr Stoianoglo


Știrile Zilei