14:59 26 Septembrie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.77
  • RUB0.22
  • RON4.01
  • UAH0.59
Societate
Sa primesc un link scurt
615 0 0

Chișinăul va primi câteva zeci de unități de tehnică pentru gestionarea infrastructurii Capitalei din partea autorităților orașului Moscova. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon într-un interviu realizat în comun cu primarul Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Administrația locală a orașului Moscova va oferi Chișinăului un lot de câteva zeci de unități de tehnică necesare pentru întreținerea infrastructurii Capitalei.

Despre asta au vorbit șeful statului Igor Dodon și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, într-un interviu plasat pe pagina de Facebook a președintelui Republicii Moldova. Cei doi oficiali nu au oferit prea multe detalii referitor la tipul utilajului, dar au menționat că lotul va fi livrat în câteva luni. 

La sfârșitul lunii noiembrie, primarul Chișinăului a avut o întrevedere cu omologul său de la Moscova, Serghei Sobianin, cu care a convenit o colaborare strânsă cu capitala Rusiei în domenii precum urbanism, arhitectură, transport și patrimoniu.

Tot atunci, Ion Ceban l-a rugat pe Serghei Sobianin să examineze posibilitatea de a oferi Chișinăului suport tehnic: utilaj pentru necesitățile curente ale municipalității.

Tematic

Ion Ceban insistă: Zambițchi să-și dea demisia
Noua administrație a Capitalei închide gheretele stradale pe-un cap: Anunțul lui Ceban
Tagurile:
Dodon, Capitala, Ion Ceban, Chișinău

Știrile Zilei