01:08 03 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Societate
Sa primesc un link scurt
128 0 0

Un adult și un minor sunt cercetați penal pentru o serie de furturi din locuințe. Respectivii operau în timpul zilei: forțau ușile sau geamurile caselor când proprietarii lipseau de acasă.

CHIȘINĂU, 4 feb – Sputnik. Un bărbat de 31 de ani și un minor de 17 ani sunt cercetați penal pentru o serie de furturi din locuințe în sate ale raionului Criuleni. În plus, cei doi sunt bănuiți de apartenență la o grupare infracțională.

Adultul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate, precizează marți, 4 februarie, Poliția și Procuratura Generală.

Bănuiții ar fi operat timp de o lună în mai multe sate din raionul Criuleni, aducându-le proprietarilor locuințelor sparte un prejudiciu total ce depășește 280 de mii de lei.

Polițiștii au ridicat televizoare, articole din aur, telefoane  mobile și covoare în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, aflate în Ialoveni și în municipiul Chișinău, unde respectivii locuiau cu chirie.

Suspecții acționau pe timp de zi. Ei pătrundeau în case când proprietarii lipseau, prin efracție, forţând geamurile sau ușile, și sustrăgeau bani, articole din aur şi tehnică.

Procuratura și Poliția bănuiesc că cei doi spărgători de locuințe erau ajutați de alte persoane.

Tematic

Ce greșeli fac moldovenii cărora hoții le intră în casă: Constatările Poliției
Casele care sunt sparte cel mai des în Moldova: Hoții urmăresc rețelele de socializare
Tagurile:
spargeri de locuințe, furturi


Știrile Zilei