02:11 19 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.10
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON3.99
  • UAH0.72
Societate
Sa primesc un link scurt
147 0 0

Bărbatul care luna trecută a pătruns în incinta unei companii de creditare din Chișinău și într-un magazin de telefonie mobilă, unde a aruncat câte un pachet suspect, apoi a dat bir cu fugiții, a fost găsit și reținut de Poliția Capitalei. Iată cum și-a motivat gestul.

CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. A fost reținut individul care a pus pe jar poliția, geniștii și salvatorii, după ce a aruncat câte un pachet suspect în sediul unei companii de microfinanțare și într-un magazin de telefonie mobilă.

După ce s-a aflat că în pungile suspecte nu erau bombe, ci două bucăți de slănină, oamenii legii au pornit pe urmele făptașului. În cele din urmă, l-au găsit. Suspectul are 36 de ani și este originar din raionul Florești. 

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina și a explicat că a recurs la acest gest pentru că avea datorii față de compania de microfinanțare, iar angajații magazinului de telefonie mobilă, în care la fel a aruncat un pachet suspect, au refuzat să-i ofere un telefon în credit.

Bărbatul este cercetat pentru ”huliganism nu prea grav” și riscă o amendă de până la 1.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 60 ore.

Tematic

Fost mare șef de poliție, reținut de procurori – Detalii
Iată ce a făcut la frontieră un bărbat căutat de cinci ani de poliție - Video
Tagurile:
Chișinău, alertă cu bombă, huliganism


Știrile Zilei