17:44 07 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.13
  • USD18.64
  • RUB0.24
  • RON4.17
  • UAH0.68
Societate
Sa primesc un link scurt
155 0 0

Mașinile ruginite, fără roți, cu geamurile sparte și prăfuite din sectorul Buiucani vor fi duse, la indicația autorităților, pe teritoriul Întreprinderii Municipale “Prestări servicii locative Buiucani”.

CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik.  Mașini deteriorate şi abandonate în stradă poți vedea la tot pasul prin Chișinău. Unele dintre ele au ani buni de când au fost lăsate în stradă şi uitate de stăpânii lor. Autoritățile au decis să le evacueze. Operațiunea a început în sectorul Buiucani. Despre aceasta a anunțat pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc. 

”Astăzi am început o activitate nouă. Una destul de necesară. Evacuăm mașinile abandonate pe spațiul public. Doar în sectorul Buiucani am identificat deja peste 20 de unități de transport “uitate” de ani de zile pe străzi sau în interiorul curților blocurilor de locuit. Multe din ele servesc drept depozit pentru gunoi, altele, loc de adăpost pentru persoanele fără un loc de trai”, a precizat Brânzaniuc. 

Potrivit lui Vadim Brânzaniuc, mașinile au fost duse pe teritoriul ÎM “Prestări servicii locative Buiucani” de pe strada Ion Neculce. Proprietarii autoturismelor își vor putea lua mașinile doar după ce vor achita toate costurile suportate pentru evacuarea lor.

Nici Poliția nu cunoaște câte mașini sunt lăsate de izbeliște pe străzile din Chișinău. Oamenii legii pot să intervină doar dacă a fost depusă o cerere colectivă din partea locatarilor și doar dacă proprietarul nu a fost găsit. 

Tematic

Câte milioane de euro cheltuie moldovenii pe mașini de lux
Tagurile:
capitala, Mașini, gata


Știrile Zilei