10:40 03 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Societate
Sa primesc un link scurt
82 0 0

Compania „Air Moldova” anunță astăzi că a instituit un mecanism de prevenire a riscurilor de răspândire a coronavirusului. Membrii echipajelor vor purta măști și mănuși medicinale, iar interiorul aeronavelor va fi igienizat mai intens.

CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik. Compania aeriană „Air Moldova” informează că a sporit măsurile de protecție a călătorilor și membrilor echipajelor sale în contextul răspândirii pe mapamond a cazurilor de infectare cu coronavirusul „COVID-19”.

Operatorul aerian informează că a instituit un mecanism de prevenire și diminuare a riscurilor de răspândire a virusului la toate zborurile și toate cursele.  

Compania a intensificat procedurile de curățare și dezinfectare a suprafețelor din aeronavă, acestea fiind supuse unei prelucrări după fiecare zbor.

Toți membrii echipajelor, de la toate cursele operate de „Air Moldova”, vor purta măşti medicinale, iar la necesitate – și mănuşi de unică folosinţă.

La manifestarea simptomelor de boală, pasagerii sunt îndemnați să apeleze la însoţitorii de bord, „pentru a primi o mască medicinală”.

De asemenea, „Air Moldova” subliniază în comunicatul său de presă că pasagerii care revin în Republica Moldova cu simptome ale bolii trebuie să contacteze de urgență Agenția Națională de Sănătate Publică, la numărul de telefon 080012300.

„Air Moldova” SRL este lider pe piața transporturilor aeriene moldovenești, revenindu-i aproximativ 50% din fluxul aerian de pasageri. Pe 12 ianuarie 2020, „Air Moldova” a aniversat 27 de ani de activitate.

Tematic

Igor Dodon despre situația de la „Air Moldova”: Investitorul nu respectă contractul
Pericolul coronavirusului: Cum sunt verificați călătorii pe Aeroportul Chișinău
Tagurile:
AIR Moldova, coronavirus


Știrile Zilei