09:37 03 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (378)
1630211

Crește numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus în Italia. Printre cei infectați este și o femeie din țara noastră.

CHIȘINĂU, 27 feb – Sputnik. O femeie din Republica Moldova, care lucrează ca îngrijitoare în Italia, ar fi fost diagnosticată cu coronavirus, după ce bătrâna la care lucra a murit tot din cauza acestei infecții.

Presa italiană scrie bătrâna pe care o îngrijea femeia din Republica Moldova avea 75 de ani și a murit la spitalul Ca’ Foncello din Treviso.

În urma diagnosticării bătrânei cu acest virus, au fost efectuate teste pentru COVID-19 asupra a 30 de persoane cu care femeia de 75 de ani a intrat în contact în ultimul timp, dintre care 12 au ieșit pozitive.

Dintre acestea, o persoană este îngrijitoarea bătrânei, care potrivit presei italiene este din Republica Moldova. Mai este vorba de un vecin de bloc și 10 angajați ai spitalului.

Toate cele 12 persoane diagnosticate cu noul coronavirus sunt asimptomatice, iar testele au fost trimise și la Padova pentru confirmare. Între timp, îngrijitoarea moldoveancă și ceilalți pacienți au fost puși sub carantină la domiciliu.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (378)

Tematic

Epidemia cu Coronavirus: O veste importantă din China
Tagurile:
Italia, femei, coronavirus


Știrile Zilei