03:52 16 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.53
  • USD17.07
  • RUB0.24
  • RON4.03
  • UAH0.63
Societate
Sa primesc un link scurt
352030

O tânără frumoasă și curajoasă din Chișinău și-a transformat pasiunea în meserie: conduce de 17 ani, iar de câteva luni activează într-o firmă de taximetrie.

CHIȘINĂU, 4 mar – Sputnik. Tânăra ne povestește că în sfârșit și-a găsit un serviciu la care merge cu bucurie. Are studii ce o califică pentru industria ușoară, a urmat cursuri de manichiură, de frizer, a activat în domeniul vânzărilor, câțiva ani a lucrat peste hotare, dar nicăieri nu s-a simțit mai bine decât acum, la volanul unui taxi.

Îi place foarte mult să conducă. Dacă la alte locuri de muncă aștepta cu nerăbdare să i se încheie programul, se simțea plictisită și obosită, acum se trezește dimineața cu bună dispoziție și urcă la volan „cu cea mai mare plăcere”.

Pasagerii din Chișinău încă mai sunt surprinși când văd o femeie-taximetrist. Mulți își manifestă neîncrederea la început, își cuplează cu grijă centura, dar peste câteva minute se relaxează și se arată încântați: fata conduce foarte bine.   

Tânăra nu lucrează după ora 18:00, pentru a evita clienții conflictuali și situațiile neplăcute.

În rest, îi place să locuiască și să lucreze în Chișinău și spune că ea personal se simte mai bine acasă decât peste hotare, chiar dacă aici banii se câștigă mai greu.  

Tematic

Sfaturi utile pentru cei care apelează la serviciile de taxi
Pericolul călătoriei cu mașina de ocazie: Sfaturi ale Poliției ce-ți pot salva viața
Tagurile:
chisinauienii, Taxi


Știrile Zilei