05:51 13 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.17
  • RUB0.24
  • RON4.01
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (844)
504 0 0

Doi noi cazuri de îmbolnăvire din cauza COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Numărul persoanelor infestate a ajuns la 8. Niciun copil nu a contractat virusul.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Alte doi noi cazuri de îmbolnăvire din cauza COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Este vorba despre două persoane adulte, a anunțat ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința din această după-amiază a Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19. Ședința a fost prezidată de premierul Ion Chicu.

Cele două persoane depistate astăzi cu coronavirus au fost internate la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău.

Până acum, infestarea cu virusul COVID-19 a fost confirmată la 8 persoane.  Niciun copil nu a contractat virusul până acum. Toți pacienții sunt adulți și toți au revenit de curând din străinătate, majoritatea absolută – din Italia.

Starea unor pacienți este de gravitate medie, iar a altora este satisfăcătoare.

Prima femeie internată cu COVID-19 se însănătoșește, iar astăzi chiar a făcut primele plimbări, potrivit ministrului Sănătății.

Alte 20 de cazuri suspecte de coronavirus sunt verificate în laborator.

În Republica Moldova a fost instituit pe 13 martie Cod Roșu de risc de răspândire a coronavirusului.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (844)

Tematic

Cu cât a crescut numărul apelurilor la salvare după primul caz de coronavirus în Moldova
Tagurile:
Moldova, COVID-19


Știrile Zilei