16:45 05 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
Societate
Sa primesc un link scurt
88021

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat astăzi un decret care va permite implicarea efectivului ministerului Apărării în gestionarea crizei provocate de COVID-19. La scurt timp, o coloană de blindate a fost surprinsă în sectorul CIocana din Capitală.

CHIȘINĂU, 24 mart - Sputnik. Marți, șeful statului a semnat un decret prin care va permite implicarea Armatei să se implice în gestionarea crizei provocate de COVID-19. La scurt timp, o coloană de blindate a fost surprinsă în sectorul Ciocana din Capitală.

Între timp, au mai fost postate și alte imagini video în care sunt surprinși militari înarmați.

Președintele a explicat că Ministerul Apărării urmează să disponibilizeze la necesitate resursele sale logistice pentru sprijinirea personalului medical implicat în gestionarea crizei respective, fie că este vorba despre punerea la dispoziție a unor unități spitalicești, de implicare a personalului medical militar, de capacități de transport, puse la dispoziția autorităților sau alte tipuri de sprijin.

Șeful statului a mai adăugat că, în funcție de evoluția ulterioară a situației, ar putea fi decise și alte măsuri menite să stopeze răspândirea virusulu.

Tematic

Nu ne vom mai putea plimba prin parcuri – Poliția și Armata ne vor supraveghea
Tagurile:
video, Vehicule blindate


Știrile Zilei