10:26 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (744)
262 0 0

Echipajele ale Inspectoratului Național de Patrulare în comun cu angajați ai Ministerului Apărării vor patrula astăzi prin mai multe localități din țară, pentru a monitoriza dacă sunt respectate măsurile impuse de autorități în contextul răspândirii COVID- 19.

CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Inspectorii INP și militarii cu tehnica specială din cadrul Ministerului Apărării vor patrula astăzi prin mai multe localități din țară. Scopul este de a monitoriza dacă cetățenii respectă măsurile impuse de Comisia pentru Situații Excepționale și informarea oamenilor despre riscurile îmbolnăvirii cu virusul COVID- 19.

Totodată, grupurile mixte formate din angajați ai Ministerului de Interne și Ministerul Apărării vor monitoriza, inclusiv, dacă cetățenii respectă regimul de carantină și izolare la domiciliu pe perioada stării de urgență.

Astfel, aceste echipaje vor ajunge în localități din raioanele Cahul, Hâncești, Sângerei, la Bălți, dar și pe întreg teritoriul municipiului Chișinău. În următoarele zile, aceste acțiuni vor continua. În aceste condiții, cetățenii sunt îndemnați să se informeze despre toate măsurile impuse de autorități și să respecte noile restricții care intră în vigoare de astăzi.

Echipajele comune formate din polițiști și militari vor patrula de asemenea în parcuri și zone de agrement, pentru a menține ordinea publică și a asigura respectarea măsurilor impuse.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (744)

Tematic

O coloană de vehicule blindate surprinse pe străzile din Capitală - Video
Echipe formate din polițiști și militari patrulează prin Chișinău
Tagurile:
coronavirus, Ministerul Apărării, militari, INP, patrulare


Știrile Zilei