01:01 31 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (736)
54040

Administratorul unui club de noapte din Chișinău a fost sancționat de polițiști. Potrivit Poliției, respectivul „aduna tineri pe rețele de socializare și îi chema în local să se distreze”.

CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Un agent economic, cu sediul în sectorul Botanica din Chișinău, a încalcat legea și a expus riscului sănătatea publică, semnalează Poliția într-un comunicat de presă difuzat pe 29 martie.

Prin intermediul unei rețele de socializare, agentul economic a adunat tineri și a organizat, pe 27 martie, un eveniment în clubul de noapte pe care îl administrează.

Urmare a descinderilor efectuate,  în localul de noapte au fost depistate  și identificate  11 persoane care consumau băuturi alcoolice.

Informația vizând utilizatorul și adresa clubului de noapte a fost identificată de ofițerii de investigații ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al INI al IGP, în rezultatul analizei mediului virtual, precizează Poliția.

Pentru ignorarea prevederilor Dispozițiilor aprobate de Comisia pentru Situații Excepționale, agentul economic va fi sancționat, în conformitate cu prevederile  art. 761 din Codul Contravențional, cu o amendă între 50 și 75 de mii de lei.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că „toate măsurile elaborate în această perioadă sunt pentru protejarea vieții și a sănătății cetățenilor țării noastre”.

Poliția avertizează că toate persoanele fizice sau juridice care vor ignora prevederile menite să-i protejeze pe oameni de virusul COVID-19 vor fi sancționate conform legislației în vigoare.

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (736)

Tematic

Ministrul Sănătății, despre numărul bolnavilor cu COVID-19: Mai mulți suspecți
Tagurile:
Chișinău, club


Știrile Zilei