01:04 31 Mai 2020
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.63
  • RUB0.25
  • RON4.01
  • UAH0.66
Societate
Sa primesc un link scurt
Coronavirusul, știri de ultima oră (736)
7601

Primăria Chișinău anunță că doritorii pot dona resurse financiare pentru prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19 prin intermediul serviciului „Mpay".

CHIȘINĂU, 29 mart – Sputnik. Cetățenii care doresc să sprijine eforturile autorităților pentru prevenirea și stoparea răspândirii virusului COVID-19 pot dona bani pe contul municipalității Chișinău, prin intermediul serviciului guvernamental de plăţi electronice „Mpay".

Banii acumulați vor fi distribuți instituţiilor medicale municipale pentru achiziționarea echipamentelor de protecție (măști, mănuși, termometre, ochelari) şi a produselor dezinfectante, informează Primăria Chişinău.

Municipalitatea dorește să sprijine și eforturile personalului medical, „aflat în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus”.

Primarul Ion Ceban a constatat pe o rețea de socializare că nicio țară din lume nu era pregătită să se confrunte cu o asemenea situație excepțională. Chiar și cele mai dezvoltate state, care au un sistem medical dezvoltat, nu fac față pandemiei, a spus edilul. Ion Ceban a subliniat că „doar împreună, cu eforturi comune, vom reuși".

Тема:
Coronavirusul, știri de ultima oră (736)

Tematic

Poliția a constatat 10 cazuri de încălcare a carantinei: Ce pedepse vor fi aplicate
Tagurile:
Primaria Chisinau, COVID-19


Știrile Zilei