18:57 05 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
975 0 0

Ucigașul a intrat într-o măcelărie, a sărit peste tejghea și a apucat un cuțit înainte să înjunghie oamenii în magazin și pe stradă.

BUCUREȘTI, 4 apr - Sputnik, Evan Răutu. Două persoane au fost ucise și șapte rănite într-un atac cu arme albe! Atacul a avut loc azi, în localitatea franceză Romans-sur-Isère, în zona gării și în centrul orașului. Atacul a avut loc dimineața, atacatorul a fost prins și arestat în jurul orei 11 a.m.

​Conform datelor de până acum, ucigașul este de origine sudaneză, și martori intervievați de France Bleu au spus că individul ar fi strigat „Allahu Akbar” în momentul atacului, transmite Sputnik France. Poliția nu exclude varianta unui atac terorist.

​Datele inițiale arată faptul că individul a intrat într-o măcelărie, a sărit peste tejghea și a apucat un cuțit înainte să înjunghie oamenii în magazin și pe stradă. Ucigașul a fost prins de trupele franceze de poliție și este acum în arest. Colega de cameră a atacatorului a fost, de asemenea, arestată.

Dintre răniți, conform ultimelor evaluări, prognosticul vital pentru două dintre cele șapte victime este slab. Răniții au fost evacuați în centrul spitalului universitar Grenoble-Alpes.

Tematic

Atentat terorist la Londra: Mai multe persoane înjunghiate - un bărbat, împușcat
Tagurile:
teroare


Știrile Zilei