03:22 05 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
114 0 0

Acțiunile Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene în vederea gestionării crizei epidemiologice au fost discutate în cadrul Celulei de Criză.

CHIȘINĂU, 7 apr – Sputnik. Soluții pentru facilitarea procesului de asigurare a sistemului de sănătate cu medicamente și echipamente necesare au fost identificate în cadrul Celulei de Criză, care a fost convocată de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, au fost aprobate solicitările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale efectuate în contextul restricțiilor la export și tranzit stabilite de unele state afectate de pandemie.

Totodată, au fost convenite măsurile necesare, inclusiv în relațiile cu autoritățile străine și organizațiile internaționale, ce urmează a fi întreprinse în perioada următoare.

Numărul cazurilor de contaminare cu COVID-19 a depășit pragul de o mie și este acum de 1.056 de persoane. Astăzi au ieșit pozitive încă 91 de teste, după ce au fost prelevate 510 probe. 

Tot astăzi s-a înregistrat încă un deces - a murit o femeie în vârstă de 54 de ani care a fost internată în spital pe 4 aprilie. Astfel, numărul victimelor a ajuns la 22. 

Tematic

Încă două decese și 101 cazuri confirmate de coronavirus în Republica Moldova
Coronavirus în Rusia: 1154 de noi cazuri de infectare și 11 decese
Tagurile:
Ministerul Afacerilor Externe, Celulă de criză, coronavirus


Știrile Zilei