08:57 20 Octombrie 2020
În direct
  • EUR20.01
  • USD17.00
  • RUB0.22
  • RON4.10
  • UAH0.60
Societate
Sa primesc un link scurt
134 0 0

Recepționarea şi distribuirea coletelor este posibilă pe cale terestră spre Austria, Belarus, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Ucraina și Ungaria.

CHIȘINĂU, 16 apr - Sputnik. Întreprinderea de Stat “Poșta Moldovei” a redeschis traficul poștal internațional. Recepționarea şi distribuirea coletelor este posibilă pe cale terestră spre Austria, Belarus, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Ucraina și Ungaria.

”Se acceptă recepționarea în circuit a trimiterilor poștei (corespondență, pachete mici, colete şi Expres Mail Service) spre țările menționate, însă lista destinațiilor va fi actualizată pe parcurs, imediat ce alți operatori își vor exprima disponibilitatea”, este precizat într-un comunicat de presă al Intreprinderii de Stat ”Poșta Moldovei.

Frecvența operării curselor terestre este redusă. Astfel, termenele de expediere din biroul de schimb internațional, precum și termenele de livrare a trimiterilor poștale în țara de destinație nu vor putea fi garantate. În unele cazuri, confirmările de livrare nu vor putea fi oferite de către țările care și-au sistat activitatea sau au decretat stare de forță majoră.

Tarifele la trimiterile internaționale au rămas neschimbate. Începând cu data de 17 martie și până în prezent, din cauza decretării stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova, Poșta Moldovei a suspendat serviciul de ”Expres Mail Service (EMS), colete și scrisori”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Stare de urgență în Moldova: Imagini video de la Poșta Moldovei și Primăria Chișinău

Știrile Zilei