21:34 24 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.19
  • USD17.45
  • RUB0.24
  • RON4.35
  • UAH0.62
Societate
Sa primesc un link scurt
363 0 0

De luni, troleibuzele și autobuzele vor circula în regim normal, iar taxatorii revin la serviciu. Totodată, călătorii vor fi obligați să-și acopere fața, atunci când urcă în transportul public.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Primarul Ion Ceban a anunțat că de luni, taxatorii revin la muncă, iar în transportul public devine obligatorie acoperirea nasului și gurii, fie cu mască din farmacie, fie cu cele improvizate din alte materiale de protecție.

Reprezentanții municipalității anunțau că se accceptă acoperirea feței cu fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare. Măsura are scopul de a reduce riscul de transmitere a infecției de COVID-19. Persoanele care nu vor respecta această prevedere stabilită de Comisia pentru Situații Excepționale riscă să fie sancționate contravențional.

În Republica Moldova sunt înregistrate 4 052 cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 475 cazuri în regiunea transnistreană. Starea de sănătate a persoanelor infectate: 260 - stare gravă, dintre care 27 pacienţi sunt conectaţi la respiraţie asistată, 481 - stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Veste bună pentru locuitorii Capitalei: O linie de troleibuz a fost relansată – Foto
Grav accident rutier cu implicarea unui troleibuz: Un copil a avut de suferit - Foto
Tagurile:
mască, transport

Știrile Zilei