20:39 06 Iunie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.39
  • RUB0.25
  • RON4.03
  • UAH0.65
Societate
Sa primesc un link scurt
287 0 0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind starea epidemiologică legată de noul coronavirus.

CHIȘINĂU, 12 mai – Sputnik. Încă trei persoane au decedat după ce au fost infectate cu noul coronavirus.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează că numărul total al deceselor în urma complicațiilor cauzate de COVID-19 a ajuns la 179.

Potrivit informațiilor, printre victime este și o femeie de 64 ani din Edineț. Aceasta a fost internată la data de 24 aprilie în cadrul spitalului din Edineț. Femeia suferea și de diabet zaharat de tip II, obezitate de gradul II.

A pierdut lupta cu virusul ucigaș și un bărbat de 60 ani din Orhei. Acesta a fost internat în data de 26 aprilie la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, diabet zaharat de tip II, insuficiență renală cronică. În cazul celui de al treilea deces este vorba de o femeie în vârstă de 80 de ani, din municipiul Chișinău. Victima suferea de insuficiență cardiovasculară, pancreatită reactivă, encefalopatie mixtă.

De la declanșarea epidemiei de coronavirus și până acum, în Moldova au fost confirmate 4995 de cazuri de infectare, dintre care active sunt doar 2839. Până în prezent, în total 1 980 persoane au fost tratate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Tematic

Simptomele de COVID-19 în cazul cărora bolnavul trebuie internat obligatoriu – opinie
Tagurile:
COVID-19, motivele decesulu, cauza decesului, Decese


Știrile Zilei